Nieuws

31-03-2023 Update !!
Zoals u merkt en zoals aan het begin van linkgeld helaas al gedacht gaat de euro vroeg of laat naar een hyperinflatie toe. Wiskundig kon dat haast niet anders. Op dit moment wordt de geldhoeveelheid steeds verder verhoogd om de verliezers van het eurosysteem te blijven helpen. .

Omdat de euro langzaam waardeloos wordt worden de linkgeld punten steeds waardevoller. Inmddels is het ruilkantoor aangepast. Omdat linkgeld geen schulden kent, geen rente gebruikt maakt het dat de punten nu 10 cent per duizend punten waard zijn. Voor wat het waard is.


03-11-2022 Update !!
Zoals u merkt en zoals aan het begin van linkgeld helaas al gedacht gaat de euro vroeg of laat naar een hyperinflatie toe. Wiskundig kon dat haast niet anders. Op dit moment wordt de geldhoeveelheid gigantisch verhoogd om het systeem overeind te houden. Kijk hier maar eens. .

Het ruilen van linkgeld punten is meer om te laten zien dat een ruilmiddel ook zonder schulden en zonder rente kan. En met een dekking. Er zijn echter ook andere ruilmiddelen op de markt, zoals betalenmetflorijn, de URA, maar bijv ook cryptos en LETS kringen. Niet alles wat we voor elkaar doen hoeft perse met een eurosysteem. Of via de marktplaata van linkgeld. Kijk wat rond, welk systeem vindt u waardevol. Een advies, gezien de snelle waardedaling van de euro.

Shortlinks
Vanaf vandaag kunt u er vrijwillig voor kiezen om de betaalde kliks te bereiken via een shortlink. Één link met advertenties waarmee wij met de inkomsten hiervan de gezamelijke pot kunnen verhogen. Des te meer leden voor die weg kiezen des te meer voor de pot. Voor elk bezoek via de shortlink gaat er 1 btc satoshi in onze pot.

En vergeet niet, vanaf aankomende maand gaan wij de vrijwillige vermogensbelasting weer innen. Zie het nieuwsbericht hieronder

06-09-2022 Belangrijk !!
Zoals in de nieuwsbrief aangekondigd zal er vanaf 1 oktober weer vermogensbelasting geint worden. In het kader van wel of niet vrijwillig willen bijdragen aan de waarde van linkgeld is dit een vrijwillige belasting. . Vergeet niet. Des te minder belastinginkomsten des te waardelozer de interne economie. De keuze is daarin aan de leden zelf.

Wilt u niet bijdragen aan de waarde van ons ruilmiddel dan kunt u onder het hoofdstuk 'Gegevems" de optie op "nee" zetten.

U kunt ook tijdig de punten uitgeven en als ruilmiddel gebruiken. Aangezien een ruilmiddel geen oppotmiddel maar een gebruiksmiddel hoort te zijn, om dingen met elkaar en voor elkaar te doen. En dat hoeft niet perse met euro'.

11-07-2018 Belangrijk !!
Ik heb besloten om mij grotendeels terug te trekken van de site. Contact met een aantal leden kost zoveel energie dat ik het niet mee leuk vind. Bij een aantal overheerst het idee om zoveel uit de site te halen voor zichzelf en dat  kost mij meer energie dan dat het oplevert. Ik stop er dus mee.

Mede wm'er Antoine neemt het beheer van de site over. We zijn op de achtergrond al druk bezig met overdracht van het één en ander. Ik wens iedereen nog veel succes. Mvg Michael

30-06-2018 Privacy en belasting 
De belasting voor de maand juni is zojuist geïnd. Van deze inkomsten zijn weer klikfans geplaatst.

31-05-2018 Privacy en belasting 
Op 25 mei is de nieuwe privacywet ingegaan. Onderdeel hiervan is dat  wij bewust met uw privacy om moeten gaan. Ons beleid hierin staat omschreven in ons Privacybeleid. Mocht u het hier niet mee eens zijn dan kunt u op de pagina met uw gegevens daar uw account, en daarmee ook uw gegevens, uit de database verwijderen.

De belasting voor de maand mei is zojuist geïnd. Van deze inkomsten zijn weer klikfans geplaatst.

17-05-2018 Https 
Linkgeld is tegenwoordig te benaderen via https. Voor het beveiligen van de persoonsgegevens is het echter niet nodig om alles op de site verplicht via https te laten verlopen. Aldus de host. De persoonsgegevens staan in de database en die is beveiligd. Onder andere de linkspellinken kunnen dus via http én https opgeroepen worden. Waar wij nu wel aan werken is ons privacybeleid. Vanuit de nieuwe AVG wet zijn wij oa. verplicht kenbaar te maken welke gegevens wij verzamelen en wat wij daarmee doen. Hier wordt dus aan gewerkt. U kunt nu al wel informatie op dit gebied opvragen door contact met ons te nemen via ons e-mail adres op linkgeld(at)gmx.com

10-05-2018 Investeren 
Vanaf maandag 14 mei is het even niet meer mogelijk te investeren. De opbrengsten zijn gewoon te laag op dit moment. De nog lopende investeringen maken gewoon hun termijn vol. Zodra het weer enigszins rendabel is zal deze optie weer beschikbaar worden.

05-05-2018 Database 
Zoals op 30-04 is aangekondigd is de website naar een andere server verhuisd. Dit is gebeurd op 03-05.

Dit houdt in dat tussen 22u en 23u enkele data verloren is gegaan. Dit komt omdat het instellen van de DNS en overzetten van de database wat tijd kosten. Tegelijk  is nu ook een SSL verbinding met de site mogelijk. De  database met de gegevens van leden is hierdoor nu extra beveiligd.

30-04-2018 Belasting
De 1% vermogensbelasting is geïnd. Daarmee worden klikfans geplaatst.

In verband met nieuwe wetgeving gaan we de database en website binnenkort verhuizen. Ergens deze week. Het kan zijn dat de website dan even kort uit de lucht is. Excuus alvast voor het ongemak.

26-03-2018 Schuld versus vermogen
In het euro systeem blijven niet alleen alle staatsschulden stijgen. maar ook onze private schulden. Een op schulden gebaseerd systeem met rente eist steeds meer geldhoeveelheid / "groei" ( zie de gevolgen van QE) en daarmee steeds meer schulden. In het linkgeld systeem heeft niemand schulden, alleen maar vermogen.

Wij zijn nog steeds op zoek naar andere webmasters die in plaats van euro's ons (of leden) uit willen betalen in linkgeld punten. Plaats een oproep in onze marktplaats of neem rechtstreeks contact met ons op.

23-01-2018 Provisie op vermogen
Vergeet niet, nog een week en dan wordt elke maand de belasting op vermogen geïnd. Als actief lid kunt u in uw profiel ten alle tijd kiezen of u dit wilt.

05-01-2018 Nieuws
Wij hebben nu al meer dan een miljoen dutchleaders. Linkgeldpunten worden ermee aangekocht maar weinig tot geen uitbetalingen. De aankoop van linkgeldpunten met dutchleaders is voorlopig stop gezet.

De kleinste aanvraag voor een bitcoin uitbetaling is er vanaf nu uitgehaald. Dit in verband met de wat hoge transactiekosten. Vanaf nu kunnen aanvragen gedaan worden vanaf 50000 linkgeldpunten.

Vergeet niet dat vanaf het eind van deze maand 1% provisie ingehouden wordt op vermogen. U kunt in uw profiel ten alle tijd zélf kiezen of u dit ook wilt.

14-12-2017 Punten aankopen
De aankoop van punten met Superrotatorpunten is tijdeljk stop gezet. Zolang de aanbieding op hun site loopt.

06-12-2017 Waarde III
De waarde van de euro snelt achteruit door de miljarden QE vanuit de ECB. Door ons uniek concept heeft de waarde van de linkgeld punten de 70 cent per 1000 gehaald. Daardoor heeft het daglink een waarde van 63 cent en de uurlink een waarde van 28 cent (!!) per 1000. Het ruilkantoor is oa voor de Superrotator en de Linkpromoter punten hierop aangepast. Op naar de €1,00 per duizend!!

13-10-2017 Waarde II
In de bitcoin komt er weer een hardfork aan. Net als een tijd geleden toen de bitcoin gesplitst werd en de bitcoin cash ontstond. Op 25 oktober zal de crypto bitcoin gold uit de bitcoin ontstaan. Als je 1 bitcoin hebt zul je na de hardfork ook automatisch 1 bitcoin gold hebben. Het lijkt er op alsof velen die extra bitcoin gold mee willen pikken waardoor er nu veel vraag naar bitcoin is. Betekent wel dat we op linkgeld al richting de 40 cent per 1000 punten gaan, met het uurlinkspel daardoor op ongeveer 15 eurocent per 1000 kliks!!

Wij gaan ook een beetje mee met die hardfork gedachte en hebben voor de extra bitcoin gold een deel van onze blockchain rekening overgemaakt naar de spaarrekening van FreeBitcoin faucet..

Verder wacht ik nog op antwoord van de scripter om de provisie op vermogen te gaan maken. Uit ons simpel en goedkoop referendum blijkt een meerderheid voor. Als iedereen tegen was hadden we het niet gedaan. Maar na wat feedback van een paar leden komt er wel een extra optie in uw lijst met gegevens, waar u kunt kiezen of u provisie wilt betalen of niet. Deze komt standaard op "ja" te staan. Als actief lid kunt u dan zelf kiezen of u provisie over uw vermogen (saldo exclusief investering) wilt betalen of niet. Inactieve leden betalen dan sowieso provisie. De gedachte is wel des te rijker je bent des te meer betaal je mee.
Wanneer alles klaar is zal het ook ruim van tevoren worden aangekondigd.

31-08-2017 Waarde
Door de gigantische toename van de geldhoeveelheid in het eurosysteem wordt de euro steeds waardelozer en neemt de waarde van onze achterliggende dekking, de bitcoin, steeds verder toe. Wij hebben inmiddels de 30 cent per 1000 gehaald en het Ruilkantoor is daarop aangepast. Dit betekent ook dat we steeds sneller door onze favoriete vooorraden als PayPal en winnice saldo heen zullen zijn.

10-08-2017 Vraag
In het menu staat een link naar een vraag die wij hebben naar al onze leden toe. Wij zouden het fijn vinden als de leden de vraag beantwoorden om zo te weten te komen wat leden van het idee vinden. Bij voorbaat dank!

28-07-2017 Blockchain
Op dit moment lijkt er wat gaande in de bitcoin wereld. Zover ik begrijp loopt het huidige grootboek van de bitcoin (de blockchain) wat vast af en toe. De oorspronkelijke code is zo dat elk blok met transacties 1 MB groot is. Door soms grote transacties en het toegenomen aantal transacties blijkt die blok-grootte niet optimaal en kan het soms lang duren voordat een transactie door miners goedgekeurd is. De transactiekosten zijn hierdoor ook omhoog.

Blijkbaar is er discussie over hoe dit op te lossen en is een ruime meerderheid voor een upgrade van de blockchain code. Alleen welke. Omdat er meerdere oplossingen worden losgelaten bestaat er een kans dat die upgrades niet met elkaar samen kunnen en er 2 grootboeken ontstaan. Een splitsing zoals die ook met de ethereum coin is gebeurd.

Om af te wachten wat er gebeurd worden op veel sites de bitcoin transacties tijdelijk stil gelegd. Voor áls er een splitsing komt in het grootboek van de bitcoin. Gelieve daarom geen bitcoins naar ons overmaken tussen 30 juli en 2 augustus.

Hoe en wat precies daarna weet ik ook niet hoe dat allemaal werkt. Ik ben geen héle erge grote expert op wat er nu gebeurt. Helaas. Het meest uitgebreide artikel wat ik net heb kunnen vinden is hier te vinden. Ook voor ons is het even afwachten wat er gaat gebeuren. Als je tips of aanvullingen heeft hoor ik het graag.

24-05-2017 Waardevoller
Dankzij oa het printen van 60 miljard euro per maand bij de ECB (om het schuldensysteem draaiende te houdem) groeit de Money Supply binnen het eurosysteem behoorlijk en wordt de euro steeds minder waard. Omdat linkgeld hierop is ingericht wordt de bitcoin en daarmee de linkgeld punten steeds meer waard. In verhouding. We hebben dan nu met 20 eurocent per duizend punten een mooie mijlpaal bereikt met zijn allen. Alle leden bedankt. En op naar de 30..? Nogmaals. We kijken niet naar de waarde van de bitcoin zelf. De verhouding linkgeld punten vs. ons bitcoinvermogen is bepalend.

11-04-2017 Eobot
Voor alle leden van .Eobot. Ik weet niet of het nog kan. Maar zo ja, zet de GHS 3.0 snelheid die je hebt om in GHS 4.0. Eobot gaat stoppen met GHS 3.0

24-03-2017 Inloggen
Er lijkt een probleem te zijn met inloggen. De meest handige oplossing is het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Levert dit ook problemen op neem dan contact op via het contactformulier. Dan maken wij een nieuw wachtwoord aan waarmee weer ingelogd kan worden. Excuses voor het ongemak.

06-02-2017 Waardevol
Door de grote voorraad dutchleaders en de toenemende waarde van de linkgeld punten is het wisslkantoor voor dutchleaders aangepast. U heeft nu minder punten nodig voor een uitbetaling maar krijgt ook minder punten als u deze met DL aankoopt.

17-01-2017 Database
Op dit moment maakt de website geen verbinding meer met de database. Er wordt aan gewerkt om het probleem te verhelpen.
Update: Een reset van de server heeft de verbinding herstelt. Alles doet het weer.

01-01-2017 Waardevol
Linkgeld.nl wenst u een mooi en goed 2017. Wij wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar. Dat het een waardevol jaar mag gaan worden.

22-12-2016 Waarde
Het jaar loopt op zijn eind en kerst komt er aan. En het euro spel blijft maar doorgaan. Het euro systeem verloopt net als monopoly. Als je een voorsprong hebt kun je het vermogen en je rijkdom inzetten om die rijkdom en je bezit nog verder te vergroten. De rest moet ploeteren en moet met hard werken en geluk proberen mee te mogen blijven doen. Omdat er steeds meer armoede en steeds meer verliezers zijn print de ECB, om het huidige spel draaiende te houden, er inmiddels 60 tot 80 miljard bij. Elke maand weer. Het spel wordt zo steeds verder opgeblazen. Wat pr technisch als "groei" wordt verkocht.

Voor linkgeld is het daarmee een waardevol jaar geweest. Wij printen niet zomaar bij. Bij linkgeld moet er een achterliggende dekking zijn. En schulden en leningen daar gaan wij al helemaal niet aan doen. Omdat de waarde van de euro door het printen niet anders kan dan dalen is de waarde van de linkgeld punten en de bitcoin weer toegenomen. We zijn ooit begonnen met 1 cent per 1000 punten en de waarde ligt nu al op bijna 10 cent per 1000. De manier waarop het geldsysteem is ingericht bepaald wel degelijk de waarde van het ruilmiddel. En met onze filosofie en hoe linkgeld is ingericht zal de euro steeds waardeloze worden en zullen de linkgeld pumten volgens ons dan alleen maar verder toenemen

In het verlengde hiervan is dus eigenlijk het loslaten van hebzucht en het leven op zich toch eigenlijk veel waardevoller dan het geld of het ruilmiddel dat we gebruiken. Maak lekker gebruik van de alternatieve vormen van geld die er zijn. Maak van het aankomend kerstfeest een liefdevol en daarmee rijk feest met de mensen die u liefhebt.

Linkgeld wenst u dan ook een mooi kerstfeest. En voor die leden die dit nieuws helemaal gelezen hebben, stuur ons een bericht en er ligt een klein kerstcadeau van 2000 klikfans (mag over meerdere links) klaar. Een goed en zalig kerstfeest gewenst.

29-08-2016 Divers
Het menu is aangepast zodanig dat het meer recht doet aan het doel van linkgeld, de functie als schuldenvrij en rentevrij ruilsysteem, waarbij alle inkomsten in onze staatskas terecht komen en de dekking vormen voor alle punten. Niet alles hoeft persé gedaan te worden met het met schulden overladen eurosysteem.In de diverse links bovenin hierover nóg meer informatie. Onder andere zijn de bitcoin kliks en bonus kliks samengevoegd tot de partner kliks. Één van de eventuele partners waar we binnenkort mee om tafel gaan is een nieuwe cooperatie op zoek naar een eigen ruilsysteem. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Eventueel later meer. Wegens omstandigheden gaat het financiële deel overgenomen worden door een ander lid. Antoine gaat de pot, cq staatskas van ons allen beheren.

07-06-2016 Wisselkantoor
Linkgeld punten worden gedekt door het bitcoin vermogen. Deze is toegenomen en de waarde van de linkgeld punten dus ook. Het wisselkantoor is dan ook aangepast. De aankoop van punten is duurder geworden, de uitbetalingen goedkoper (er zijn minder punten nodig voor een uitbetaling). Als iemand nog een foutje ziet ergens hoor ik het graag.

04-06-2016 Nieuws
Een kleine tip, als je in DL, linkpromoter, superrotator oid wilt laten uitbetalen. Wacht even met een volgende aanvraag van uitbetalen. De dekking van de linkgeld punten, de bitcoinwaarde en het linkgeldvermogen, zijn dusdanig gestegen dat de linkgeld punten de waarde van 5 eurocent per 1000 gaan overstijgen. Dat betekent dat ik straks 7,5 of 10 cent per 1000 punten ga rekenen, dat de linkgeld punten dus meer en meer "waard" worden en je binnenkort in verhouding dus minder punten nodig hebt voor bijvoorbeeld een linkpromoter uitbetaling. Houdt deze pagina in de gaten. Zodra de veranderingen in het wisselkantoor zijn doorgevoerd zal ik dat hier bekent maken.

01-06-2016 Nieuws
Mijn computer heb ik inmiddels terug, alleen werkt mijn internet nog niet. Ik doe nu even alles via mn telefoon. Het versturen van mails gaat blijkbaar ook wat lastig, maar maar ik heb bij deze de maandelijkse bonus aan actieve Eobot en HashOcean referrals verwerkt. Als daar vragen of opmerkingen over zijn dan hoor ik dat graag.

13-05-2016 Divers nieuws
Zoals aangekondigd is de dogecoin faucet gestopt en inmiddels verwijderd.

Mijn computer is gecrasht en inmiddels in de maak. Hij is volgende week pas weer klaar. Met wat gezoek heb ik gisteren pas weer de inlog voor het admin-panel, naast de faucet en menu aanpassing is ook de site audit weer up to date.

Één lid heeft problemen met klikken. Tijdens het klikken wordt hij steeds uitgelogd. Als er meer leden zijn met dit probleem hoor ik het graag. Ook als iemand weet hoe dit kan dan zie ik de reactie graag tegemoet.

03-05-2016 Divers nieuws
De maandelijkse bonussen zijn net weer verstuurd. Mocht ik iemand of iets vergeten zijn, of als er vragen zijn met betrekking tot deze maandelijkse bonus, dan hoor ik dat graag.

De verhouding linkgeldpunten : bitcoinvermogen veranderd nu snel. De filosofie van de site begint zijn vruchten af te werpen. Door alle activiteit is de waarde van linkgeldpunten in verhouding tot ons vermogen aan bitcoins afgelopen maand snel gestegen. Zoals het er naar uit ziet zet deze trend zich mooi door. Hopelijk op weg naar hele waardevolle linkgeldpunten. Waarvoor dank. Wilt u de boot niet missen? Open hier een bitcoinrekening

De dogecoin faucet gaat sluiten. Ik heb hem voor het laatst gevuld. De traffic is dusdanig groot en de opbrengsten dusdanig laag dat hij te duur wordt. De verdiende dogecoins gaan nu gebruikt worden voor het verhogen van de mining snelheid en het nog waardevoller proberen te krijgen van de linkgeld punten. Voor wat het waard is.

01-04-2016 Eobot
De maandelijkse bonussen zijn vandaag weer de deur uit gegaan. Mocht ik iemand of iets vergeten zijn, of als er vragen zijn met betrekking tot deze maandelijkse bonus, dan hoor ik dat graag.

Het domein en de hosting zijn met een jaar verlengd. Het gaat op dit moment aardig goed met de site, de inkomsten zijn dankzij de investeringen nu omgerekend 20 cent per 1000 punten. Aangezien ik met mijn filosofie met lage inkomsten begonnen ben zijn we nu een mooie inhaalslag aan het maken. Mijn idee en filosofie is blijkbaar toch de moeite waard. En hopelijk zet de ingezette waardestijging van de linkgeld punten zich nu lange tijd door. Het wordt nog wel wat zo :). Dus, op naar inkomsten van 40 cent per 1000, zodat de gemiddelde waarde van de punten nóg verder toe gaat nemen.
Dank iedereen voor de inzet, mvg

25-03-2016 Nieuws
Allereerst iedereen bedankt voor de sterktewensen. Mijn energie is wat laag om iedereen persoonlijk te bedanken. Maar alle reacties hebben mij goed gedaan. Hartelijk dank daarvoor, mijn waardering is groot.

De website http://www.linkspelfans.nl/ biedt nu ook af en toe linkgeld punten aan als uitbetaling. Wil je meer linkgeld punten? Meld je dan aan bij http://www.linkspelfans.nl/ en promoot en klik, en hou het wisselkantoor daar in de gaten.

In verband met de problemen met gmail loopt alle contact nu via een nieuw email adres: linkgeld(at)gmx.com. Het is een test en hopelijk werkt dat een beetje. Het oude info-adres is ook nog wel bereikbaar.

14-03-2016
Wegens wat trieste omstandigheden ben ik tijdelijk wat minder regelmatig met linkgeld bezig. Excuus voor het eventuele ongemak. Ook krijg ik de mails die ik naar leden verstuur met een gmail account weer retour als zijnde "Mail delivery failed: returning message to sender". Als jullie email van mij willen ontvangen zet dan svp een ander email adres in uw profiel. mvg

08-02-2016 De Florijn
Ik merk steeds meer besef rondom "geld". Er komen ook steeds meer alternatieve manieren om elkaar te betalen. Via "Credits Overschrijven" kunnen leden, buren, vrienden, elkaar al betalen met linkgeld credits. Ook bitcoin en diverse lokale systemen, bijvoorbeeld LETS kringen, zijn al actief. De euro is echt niet de enige manier, blijkbaar. En nu is er een landelijk rentevrij systeem opgestart, onder de naam de Florijn.

De Florijn is een rentevrije vorm van ruilmiddel, en ook gemaakt met de Cyclos software. Een volgend landelijk project. Zover ik begrijp bedoeld voor de Nederlandse markt. In mijn ogen een zeer veelbelovend systeem. Het zit nu nog in de testfase, maar ik heb de florijn toegevoegd als mogelijke optie om op linkgeld credits te kopen.

02-02-2016 Eobot
De maandelijkse bonus voor alle Eobot referrals komt wegens drukte van mijn kant of woensdag ochtend of vrijdag middag.

28-01-2016 Bitgold
Uit de enquête is gebleken dat er eigenlijk geen interesse is in Bitgold. Op de site zijn hierdoor wat aanpassingen doorgevoerd:

- ik heb privé het goud overgenomen en de opbrengsten in bitcoins overgemaakt naar de bitcoin rekening van linkgeld. Door grote transactiekosten ondeweg komt dit neer op 0.128 btc. De uitbetaling in bitcoins is hierdoor wel verhoogd.

- de site is zover mogelijk op aangepast. De aankoop van credits met goud via Bitgold blijft mogelijk

- Mocht u zelf interesse hebben in het verhogen van uw goudvermogen op bitgold, zet een advertentie in het het Vraag en Aanbod gedeelte. Ik hou deze in de gaten en zal gezien mijn eigen interesse privé dan kijken wat ik kan doen.


17-01-2016 Algemene Voorwaarden
De website linkgeld heeft als basis de inspiratie gehaald uit de rentevrije cyclos software. Daarmee bouw je rentevrije ruilsystemen. Dit omdat rente funest is voor een financieel systeem, dankzij de wiskunde van samengestelde rente. Die wiskunde maakt ons geld exponentieel van karakter. In de cyclos software is die wiskunde er uit gehaald.

Linkgeld was dankzij het Vraag en Aanbod gedeelte ook een soort van rentevrij ruilsysteem. Echter, met de mogelijkheid tot investeren bestaat de wiskunde van samengestelde rente op linkgeld. Rente op rente op rente. Om te voorkomen dat de credits op linkgeld exponentieel stijgen, de rijke leden steeds rijker worden puur en alleen door de rente verdiensten, en het systeem eindigt in hyperinflatie is nu in de Algemene Voorwaarden een maximum aan credits ingesteld.
Bij meer dan 1,5 miljoen credits aan vermogen (rekening + investeringen) zal er iets moeten gebeuren, zoals uitbetalen of inruilen voor advertenties. Als u niets doet neem ik contact met u op. Mocht u het niet eens zijn met deze verandering kunt u uw account ten alle tijden opzeggen.


28-12-2015 BitGold
Ik ben nieuwsgierig of er nog wel belangstelling is voor Bitgold als uitbetalingsoptie. Hiervoor heb ik uw hulp nodig op . Doe mee met het kleine onderzoek, bij voorbaat dank. En ook alvast een goede jaarwisseling gewenst.

30-11-2015 Eobot
Alle actieve referrals op Eobot.com hebben hun maandelijkse bonus aan hun account toegeschreven gekregen. Wilt u ook elke maand weer, maand in maand uit, een bonus ontvangen? Doe mee!

19-11-2015 Investeringen
Zoals vorige week aangekondigd is de rente voor de investeringen zojuist veranderd naar 2% per 30 dagen

13-11-2015 Investeringen
De eerste periode van de investeringen zit er op. Na wat rekenen blijkt de rente van 5% wat aan de hoge kant.
Om leden nog even de gelegenheid te geven om te investeren tegen 5% rente zal de rente in de week van 16 november aangepast worden naar 2%. De al gedane investeringen worden gewoon uitbetaald met een rendement van 5% per 30 dagen

04-10-2015 Nieuws
Alle eobot referrals hebben hun maandelijkse bonus inmiddels ontvangen. De dagelijkse inkomsten door minen en investeringen liggen bij de huidige crypto prijzen al bij zo een 85 cent per dag. De euro-inkomsten zullen blijvend gebruikt worden om deze dagelijkse inkomsten te maximaliseren, en zo de linkgeld credits steeds meer "waarde" te gaan geven.

Ook is de Florijn als valuta toegevoegd (zie Site Audit). Een rentevrije valuta met in de toekomst de aanbieder van rentevrije (hypothecaire) leningen), is de bedoeling. Ik accepteer vanaf nu deze als betaling en zal bij voldoende inkomsten deze ook gebruiken bij de uitbetalingsoptie. Meer vragen over de Florijn, neem contact met mij op. Wie weet komen we er uit.